Sorodne objave

 

Generalna direktorica policije mag. Tatjana Bobnar si je danes, 8. julija, skupaj s predsednikom vlade Marjanom Šarcem z ministrom za notranje zadeve Boštjanom Poklukarjem ogledala razmere na meji s Hrvaško na območju občin Ilirska Bistrica, Kostel in Črnomelj.

FotoMNZ 20190708 100834

Dopoldne so si ogledali razmere na mejnem območju občine Ilirska Bistrica, se srečali s slovenskimi in hrvaškimi policisti ter pripadniki Slovenske vojske. Pogovarjali so se tudi z županom Občine Ilirska Bistrica in predstavniki lokalne skupnosti na tem območju. 

Generalna direktorica policije mag. Tatjana Bobnar je med obiskom na meji poudarila, da policija vsakodnevno sodeluje z lokalno skupnostjo in tako zagotavlja varnost lokalnega prebivalstva. Dejala je, da je policija pri opravljanju svojih nalog in varovanju meje učinkovita, da prilagaja ukrepe in ustrezno prerazporeja kadre, pri čemer sodelujejo tudi pomožni policisti in pripadniki vojske, poleg tega mejo nadzira tudi z uporabo tehničnih sredstev.

Več informacij

Predsednik vlade Marjan Šarec si je z ministrom za notranje zadeve Boštjanom Poklukarjem in generalno direktorico policije mag. Tatjano Bobnar ogledal razmere na meji z Republiko Hrvaško