Sorodne objave

 

Včeraj, 27. februarja 2021, se je nekaj čez 14. uro, na kolesarski stezi Jenkove ceste v Velenju, ob objektu Jenkova cesta 15, zgodila prometna nesreča z materialno škodo. V kolesarja, ki je kolesaril po Jenkovi cesti iz smeri Tomšičeve proti Prešernovi cesti, naj bi brez zaviranja trčil neznani voznik motornega kolesa, kros izvedbe. Po trčenju sta oba padla po asfaltni površini.

Udeleženca sta se po padcu sicer pogovarjala, vendar si nista izmenjala podatkov. Motorist je po pogovoru odpeljal po kolesarski stezi v smeri Ceste talcev.

Gre za motorista motornega kolesa kros izvedbe, črno-modre barve. Na vozilu ni bilo nameščene registrske tablice. Voznik je bil oblečen v motoristični kombinezon črno-modre barve, prav tako je imel na glavi motoristično čelado.

Zaradi razjasnitve okoliščin trčenja pozivamo udeleženega motorista, naj pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Velenje (03) 898 43 94 ali na interventno številko policije 113. Za informacije o prometni nesreči prosimo tudi morebitne očividce.