Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Celje so 12. avgusta 2021 ob 19.45 v Celju, v križišču Stritarjeve in Kersnikove ulice, obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena pešec in voznica osebnega vozila.

Pešec je prišel po Stritarjevi ulici do prehoda za pešce preko Kersnikove in nameraval prečkati vozišče Kersnikove v smeri proti Top Fitu. Za njim je po Stritarjevi pripeljala neznana voznica manjšega modrega osebnega avtomobila, ki je v križišču zavijala desno, na Kersnikovo. Pri tem je na prehodu za pešce zbila pešca, ki je pri trčenju padel na pokrov motorja vozila. Pešec je voznici pokazal, da je v redu, in odšel s kraja, nato pa se je s kraja odpeljala tudi voznica. Pešec se je v trčenju lažje poškodoval in je naknadno sam iskal zdravniško pomoč.

Udeleženo voznico in morebitne očividce prosimo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokličejo na telefonsko številko Policijske postaje Celje (03) 542 6400, ali na interventno številko policije 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.