Sorodne objave

 

Ob občinskem prazniku smo se celjski policisti z veseljem odzvali povabilu organizatorjev, občine Štore in Slovenske vojske, ter se 14. maja na stadionu v Štorah udeležili nogometnega turnirja veteranov.

Na turnirju je sodelovalo sedem ekip: ekipa Ministrstva za obrambo RS, ekipa Mestne občine Celje, ekipa profesorjev srednjih šol s celjskega območja, ekipa Štore Stell in Občine Štore, ekipa 20 motoriziranega bataljona slovenske vojske, reprezentanca županov RS in ekipa Policijske uprave Celje.

Igra je potekala na travnatem igrišču. Kljub začetnim "kadrovskim" težavam nam je bil žreb v skupini naklonjen, tako da smo brez večjih težav premagali ostale ekipe v skupini in nastopili v finalu, ko smo se pomerili z ekipo Štore Stell. Zmagovalca pa so na koncu odločile enajstmetrovke, saj je bil po rednem delu rezultat izenačen, 2 : 2. Več sreče pri streljanju enajstmetrovk  je imela naša ekipa iz PU Celje.

nogomet1

Vzporedno s tekmovanjem sta Slovenska vojska in Policija predstavili tudi svojo opremo.

Za udeležence turnirja so vojaški kuharji pripravili odličen pasulj, nazadje pa je bil turnir zaključen s podelitvijo pokalov v kulturnem domu Štore.