Sorodne objave

 

Predstavniki fundacije Z glavo na zabavo so v soboto, 24. oktobra 2009, pripravili preventivno prireditev Z glavo na zabavo tudi v Mercatorjevem centru v Celju. Poleg organizatorjev so na prireditvi sodelovali še celjski policisti in predstavniki Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu.

IMG 1474

Kot je že v navadi, tudi tokrat ni manjkalo zabave, smeha, glasbe, dobre družbe in izjemno premišljenih ter odlično izpeljanih preventivno-zabavnih aktivnosti.

Prireditev, na kateri so sodelovali tudi policisti Policijske uprave Celje, se je odvijala v dopoldanskem času v preddverju Mercatorjevega centra v Celju.

IMG 1475

Občani so se lahko preizkusili na simulatorju varne vožnje, pri čemer jim je z nasveti pomagal policist Ljubo Poglajen, vodja izmene na Postaji prometne policije Celje in dolgoletni inštruktor vožnje z motornim kolesom.

IMG 1483

 Za preizkus s simulatorjem varne vožnje seveda ni manjkalo zanimanja.

IMG 1477

IMG 1479

Vodja policijskega okoliša Danilo Ungar iz Policijske postaje Celje je ob tej priložnosti predstavil policijske aktivnosti in obiskovalce nagradil z odsevnimi trakovi, katerih uporaba je v tem letnem času, ko je vidljivost slaba, še kako pomembna. Najmlajše obiskovalce je razveselil z baloni in pisali. Sam pa se je med drugim preizkusil na napravi za merjenje reakcijskega časa.

IMG 1481

 Tudi policisti so se preizkusili na napravi za merjenje reakcijskega časa.


Na prireditvi je sodelovala tudi kriminalistka iz Sektorja kriminalistične policije Lara Rojc, ki je občane seznanjala z negativnimi posledicami uporabe prepovedanih drug.

Predvideno je bilo, da bo na prireditvi sodeloval še policist kolesar, vendar nam jo je ravno tisti dan zagodlo jesensko deževje.

Prireditev Z glavo na zabavo lahko že prihodnjo soboto, 7. novembra 2009, obiščete v  Mercatorjevem centru na Jesenicah, 14. novembra v Mariboru, 21. novembra v Slovenj Gradcu, velika zaključna prireditev pa bo 28. novembra v Mercatorjevem centru v Ljubljani.

 

Vabljeni!