Sorodne objave

 

Včeraj je v Celju odprl svoja vrata 48. Mednarodni sejem obrti in podjetnosti, ki bo šest dni zapored gostil različne domače in tuje podjetnike ter vse ostale, ki bodo sooblikovali letošnjo sejemsko podobo.

photo5

Opremljanje sejemskega prostora

DSC 0327

 Prostor je pripravljen, čakamo na obiskovalce.


V mozaiku sejemskega dogajanja se letos predstavlja tudi Policijska uprava Celje. Najdete nas v hali L, kjer bomo vseh šest sejemskih dni občanom svetovali, kako naj izboljšajo lastno varnost in varnost svojega premoženja.

DSC 0346

Zadnji napotki pred odprtjem sejma

DSC 0343

Darko Mikša, policist Postaje prometne policije Celje


Veliko poudarka bomo namenili varnosti v cestnem prometu in predstavili še druge oblike našega dela. Obiskovalci si bodo lahko ogledali vozilo Provida, edino tovrstno vozilo v Sloveniji, ki deluje na plinski pogon. Ljubitelji vožnje z motornimi kolesi bodo lahko svoje sposobnosti preizkusili na simulatorju varne vožnje z motornim kolesom.

DSC 0358

Policisti so pripravljeni na prve obiskovalce.

DSC 0359

Ob tej priložnosti bomo javnosti predstavili tudi specializirano vozilo za odkrivanje kaznivih dejanj, povezanih s čezmejno kriminaliteto. Omenjeno vozilo, ki ga najdete poleg sejemske info točke, bo v času sejma služilo tudi kot prostor, kjer bodo obiskovalci morebitna kazniva dejanja ali kršitve javnega reda in miru prijavili policistom. Ti bodo namreč obiskovalcem sejma na voljo vse šest sejemskih dni.

DSC 0380

Prvi obiskovalci

DSC 0382

Darko Mikša iz Postaje prometne policije Celje in Tadeja Robnik iz Policijske postaje Celje

DSC 0384

Tudi najmlajše zanima simulator varne vožnje z motornim kolesom.