Sorodne objave

 

Mestna občina Celje je danes, 23. novembra 2017, Policijski upravi Celje podarila kolesi. Vodstvo celjske policijske postaje je namreč letos dalo pobudo za nakup koles, saj kolesa policistom omogočajo uspešnejše opravljanje nalog in pristnejši stik z občani, kar posledično izboljšuje tudi njihov občutek varnosti.

Novikolesi

Komandir Policijske postaje Celje Martin Kumer se je zahvalil predstavnikom občine in povedal, da je pridobitve izjemno vesel, saj bodo z novimi kolesi policisti opaznejši in mobilnejši, predvsem v starem mestnem jedru, na Savinjskem nabrežju, na območju Mestnega parka, v okolici Šmartinskega jezera, na kolesarskih stezah in lokacijah, ki so za druga vozila sicer nedostopna. 

Predajakoles

Dušan Slapnik, vodja Oddelka za okolje in prostor ter komunalo Mestne občine Celje, je poudaril, da so veseli, da lahko policistom na takšen način pomagajo, saj se zavedajo, da je policijsko delo težko in odgovorno. Zato bodo policisti tudi naslednje leto dobili še dve novi kolesi.

Dobro sodelovanje s celjskimi policisti je izredno pohvalil tudi Igor Lupše, predsednik občinskega sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, in še posebej izpostavil skupne aktivnosti ob Svetovnem dnevu žrtev prometnih nesreč, ki so potekale minuli vikend na Ljubečni.

Policistkolesar