Sorodne objave

 

Na delovnem srečanju sta se včeraj, 20. februarja 2018, v Celju sestala direktorja Policijske uprave Celje Jože Senica in Policijske uprave Krapinsko zagorske Darko Car. Sestanka so se udeležili tudi njuni najožji sodelavci. Na srečanju so spregovorili o aktualni problematiki na vseh področjih dela obeh policijskih uprav. Sodelovanje med obema upravama so ocenili kot odlično.

DSC 0365

Poleg direktorjev so se srečanja iz hrvaške policije udeležili še namestnik direktorja Policijske uprave Krapinsko zagorske Robert Pavič, vodja službe kriminalistične policije Željko Košutić, vodja službe za mejo Zdravko Kralj, iz slovenske policije pa vodji Sektorja uniformirane policije in Sektorja kriminalistične policije PU Celje Robert Videc in Damijan Turk, vodja Službe direktorja Niko Kolar in vodja Oddelka za mejo in tujce v SUP PU Celje Zoran Gradišnik. Srečanje je potekalo v izjemno prijetnem vzdušju.

skupinska celje

Z leve: Niko Kolar, Damijan Turk, Jože Senica, Darko Car, Robert Pavič, Robert Videc, Željko Košutić, Zdravko Kralj in Zoran Gradišnik