Sorodne objave

 

Policisti policijske postaje Velenje so se tudi letos udeležili največjega družinskega festivala v Sloveniji, ki ga v sedmih dneh obišče več kot 100.000 obiskovalcev. Festival z veličastno 28-letno tradicijo je nepozabno doživetje za vsakega obiskovalca.

IMG 20180926 110426

Najmlajši v Pikinem svetu širijo domišljijo in se prepuščajo pustolovščinam, starejši pa ponovno zbudijo otroke v sebi. Pikin festival je prireditev, ki nudi kulturno vzgojo, izobraževanje in zabavo za vse generacije in je najbolj prepoznavna blagovna znamka na področju otroške prireditvene dejavnosti v Sloveniji.

IMG 20180926 110538

Velenjski policisti so na Pikini policijski postaji prikazali, kako vešči so pri policijskem delu policijski psi, predstavili so opremo in vozila prometnih policistov, druga vozila in policijsko opremo. Namen sodelovanja policistov na festivalu je bil tudi tokrat preventiven. Treba je poudariti, da je bil tokrat za policiste, ki že vrsto let sodelujejo v tem obširnem projektu, delo nekoliko lažje, saj je bila na prizorišču ves čas prisotna tudi maskota policije, policistka Pika, ki je s svojo nagajivostjo in dobro voljo privabila marsikateri nasmeh na obraze obiskovalcev, ki so v vrsti čakali, da bi se lahko z njo fotografirali.