Sorodne objave

 

Na Stadionu Bonifika v Kopru bo v sredoi, 19. maja 2021, ob 17.15 odigrana nogometna tekma med kluboma FC Koper in NK Maribor. Vse obiskovalce obveščamo, da bomo zaradi zagotavljanja varnosti po potrebi uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje, tako na stadionu kot zunaj njega.

Organizator bo pred vstopom na stadion preverjal izpolnjevanje pogojev za vstop, kot so navedeni v Odloku o začasnih omejitvah pri izvajanju športnih programov. Dostop na stadion bo omogočil le tistim, ki bodo z dokazili izkazali, da so bolezen preboleli pred manj kot šestimi meseci, da so bili cepljeni ali pa imajo dokazilo negativnega testa.

Vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bomo zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov po potrebi uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje, tako na stadionu kot zunaj njega. Hkrati obiskovalce pozivamo, naj zaradi preverjanja zgoraj navedenih pogojev za vstop na prireditev pridejo pravočasno.