Sorodne objave

 

Na Zaposlitvenem sejmu 2016 v Kopru, ki je potekal 10. maja, se je predstavila tudi Policijska uprava Koper. Na predstavitveni lokaciji so se z občani pogovarjali Iztok Dragorajac iz Službe direktorja, Bojan Kokot iz Oddelka za kriminalistično tehniko, Marko Žitko, vodja policijskega okoliša s PP Koper, in Anita Leskovec, predstavnica za odnose z javnostmi. Obiskal pa nas je tudi direktor PU Koper, Danimir Rebec.

Zaposlitvenih sejmov, ki jih organizira Zavod za zaposlovenje, se udeležujemo od samega začetka, saj nam je na PU Koper v velikem interesu predstavitev policijskega poklica mladim iz Primorske, od koder si želimo pridobiti čim več interesentov, ki bi se prijavili na razpise za policiste.

zaposlitveni 1

Tokrat smo z zadovoljstvom lahko ugotovili, da je interesa veliko. Čeprav sta bila letos že dva razpisa, ki pa sta do danes žal oba že zaključena, je še veliko Primorcev, ki bodo počakali na naslednji razpis. Nekaj jih je celo priznalo, da se bodo fizično bolje pripravili, saj jim na zadnjem razpisu ni upelo doseči določenih fizičnih rezultatov.

zaposlitveni 2

Vsi na stojnici, predvsem pa Dragorajac, ki je predstavljal pogoje zaposlovanja, smo se tokrat kar pošteno nagovorili in upamo, da nam bo to v prihodnjem letu pripeljalo kakšnega novega policista, ki se bo po pogovorih odločil za ta poklic.

zaposlitveni 3

Glede na zanimanje ocenjujemo, da se bomo tovrstnih predstavitev udeleževali tudi v prihodnje.