Sorodne objave

 

Na povabilo območnega Rdečega križa smo se 12. septembra 2016, ob 150. obletnici RK Slovenije, v koprskem gledališču udeležili prireditve in sprejema krvodajalcev jubilantov ter podelitev jubilejnih priznanj prostovoljcem.

ObletnicaRK 01

ObletnicaRK 02Na sprejemu so predstavniki Rdečega križa podelili priznanja večkratnim darovalcem krvi - jubilantom, ob tej priložnosti pa je posebno priznanje za aktivno sodelovanje na krvodajalskih akcijah prejela tudi Policijska postaja Koper.

Priznanje 01

Prejeto priznanje je nagrada za dosedanje nesebično sodelovanje policistk in policistov Policijske postaje Koper na številnih krvodajalskih akcijah. Tudi na takšen način izpričujemo, da so policisti ljudje z velikim srcem, del družine krvodajalcev, ki so pripravljeni darovati del sebe v upanju, da bodo s tem lahko rešili življenja bolnikom in ostalim, ki jim je darovana kri nujno potrebna za preživetje. Obenem je prejeto priznanje nedvomno velika spodbuda vsem sodelavcem za njihovo nadaljnje aktivno sodelovanje v tej humanitarni dejavnosti.

Priznanje 02

Že pred prejetim priznanjem smo organizirali novo krvodajalsko akcijo, ki jo bomo izvedli v petek, 21. oktobra 2016. Pridite, naj nas bo čim več!