Sorodne objave

 

V koprski Taverni je 24. maja 2018 potekal mednarodni zaposlitveni sejem, ki ga organizira zavod za zaposlovanje. Policisti se na tem sejmu predstavljamo že peto leto zapored.

20180524 095344

Namen tega dogodka je združiti različna podjetja, ki ponujajo nova delovna mesta, in jih predstaviti potencialnim iskalcem zaposlitve. Ker smo pred kratkim imeli objavljen razpis za poklic policista, še vedno pa iščemo policiste nadzornike državne meje in pomožne policiste, na Policijski upravi Koper pa se soočamo s pomanjkanjem kadrov, smo se na ta sejem tudi mi dobro pripravili.

Na sejmu so bili prisotni Iztok Dragorajac iz službe direktorja, Branko Soršak, pomočnik komandirja na Policijski postaji Koper, Srečko Cigula, vodja policijskega okoliša PP Koper, Bojan Kokot, kriminalistični tehnik, pridružil pa se nam je še Ivo Šabec, vodnik službenega psa za iskanje prepovedanih drog, psičke Dore.

20180524 100358

Obiskovalcem, ki jih je bilo letos res veliko, smo nudili vse želene informacije o zaposlovanju, razdelili pa smo tudi nekaj preventivnega gradiva. Priložnost smo izkoristili še za preventivno osveščanje občanov in promocijo policije. Predstavili smo jim naše delo, poleg dela policistov še delo vodnika službenega psa in kriminalistov. Najbolj veseli obiskovalci so bili otroci iz vrtca, ki so se želeli slikati s policisti in seveda Doro.

20180524 102608

Prepričani smo, da so sejmi ena od oblik predstavitve, kjer ne smemo manjkati. Za naslednje leto že imamo nekaj novih idej, kako izboljšati promocijo dogodka in tako privabiti še več obiskovalcev.

20180524 101629