Sorodne objave

 

V koprskem Mercatorjevem centru smo policisti Policijske uprave Koper v soboto, 20. novembra 2010, sodelovali na predzadnji letošnji prireditvi projekta Z glavo na zabavo.

DSCF8766

Vodja policijskega okoliša Policijske postaje Koper in policist Postaje prometne policije Koper, sicer tudi inštruktor, sta obiskovalcem trgovskega centra, predvsem otrokom in njihovim staršem, svetovala, kako naj se vedejo v prometu, da bo njihova udeležba varna.

DSCF8770

Obiskovalci so se lahko preizkusili v varni vožnji z motornim kolesom, seveda na simulatorju, policisti pa smo jim pokazali tudi drugo opremo, ki jo uporabljajo pri svojem delu.

DSCF8774

Tako obiskovalci prireditve kot tudi policisti smo bili z akcijo zadovoljni in odločeni, da bomo pri preventivnih akcijah sodelovali tudi v prihodnje. Tako namreč lahko pripomoremo k osveščanju prihodnjih generacij, da je varnost v prometu pogosto odvisna od vsakega posameznika.

DSCF8777

Namen projekta Z glavo na zabavo je promocija zdravega življenjskega sloga, aktivnega preživljanja prostega časa ter zabave brez alkohola in prepovedanih drog. Hkrati pa na teh preventivnih aktivnostih ljudi opozarjamo na nezdružljivost uživanja alkohola in prepovedanih drog z udeležbo v cestnem prometu.

Zadnja letošnja prireditev bo to soboto, 27. novembra v Mercatorjevem centru v Šiški. Vljudno vabljeni!