Sorodne objave

 

V soboto, 14. aprila se je pred trgovskim centrom Mercator Kranj Primskovo, odvijala največja preventivna prireditev na Gorenjskem za varno udeležbo v prometu.

Motoklub IPA, Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Kranj in Policijska uprava Kranj smo organizirali preventivno prireditev Vaša izkušnja, naš nasvet, varno v življenje.

IMG 1687

Gre za projekt, na katerem se obiskovalcem, poleg vseh služb, ki sodelujejo pri reševanju prometnih nesreč, pridružijo tudi ponudniki motornih koles in opreme, motoristi pa dobijo tudi priložnost, da na pripravljenem poligonu pod budnim očesom policista inštruktorja nadgradijo svoje znanje upravljanja motornega kolesa.

IMG 1681

Na prireditvi smo gorenjski policisti predstavili kombinirano vozilo za obravnavanje prometnih nesreč, Provido, mobilno policijsko postajo, policijska motorna kolesa, merilnike hitrosti in alkoholiziranosti ter drugo opremo. Prikazali smo praktično obravnavo prometne nesreče, prisilno zaustavitev motornega vozila s »Stingerjem« in pravilno vožnjo ob srečanju z intervencijskimi vozili na nujni vožnji.

IMG 1689