Sorodne objave

 

Predstavljamo nekaj utrinkov s preventivne prireditve z naslovom Kolikšna je najvišja dovoljena hitrost?, kjer smo 24. aprila 2010 v Kranju sodelovali tudi policisti.

Na prireditvi smo sodelovali policisti Policijske ppostaje Kranj in Postaje prometne policije Kranj ter predstavniki občinskega sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, gasilsko-reševalne službe, ambulante za nujno medicinsko pomoč, avtošole B & B, A1-Remonta Kranj in podjetja Tehnični pregledi Labore. V prireditev je bil vključen tudi čarovnik Grega, ki je animiral otroke in povezoval vsebinsko zelo pester program.

IMG 0025

Obiskovalci so pokazali veliko zanimanja za reševanje izpitnih pol, saj so lahko na ta način preizkusili svoje znanje. Vozili so se z učiteljem varne vožnje ter si ogledali delo in opremo policistov, reševalcev in gasilcev. Ti so prikazali, kako se je treba lotiti gašenja požara v avtomobilu.

IMG 0035

Udeleženci prireditve so lahko tudi brezplačno opravili tehnični pregled svojega vozila in se seznanili z najprimernejšimi zavarovanji.

IMG 0023

Vsi, ki smo sodelovali, si želimo, da bi prireditev postala tradicionalna.

IMG_0039