V tem tednu sta na območju Policijske uprave Ljubljana z delom pričela nova komandirja policijskih postaj na Vrhniki in v Šiški.

Novi komandir PPVrhnika Vladimir Adam

Z leve: nekdanji komandir Policijske postaje Vrhnika Mirko Nunić, direktor Policijske uprave Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in novi komandir Policijske postaje Vrhnika Vladimir Adam

Policijsko postajo Vrhnika vodi Vladimir Adam, ki je pred tem opravljal delo pomočnika komandirja na Policijski postaji Ljubljana Moste. Zamenjal je dosedanjega komandirja Mirka Nunića, ki je hkrati prevzel vodenje Policijske postaje Ljubljana Šiška. Dosedanji šišenski komandir Dejan Čulk pa je je postal vodja Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Ljubljana ter na tem mestu zamenjal Igorja Ciperleta, ki od konca lanskega leta vodi Policijsko upravo Koper.

Novi komandir PPSiska Mirko Nunic levo

Policijsko postajo Ljubljana Šiška po novem vodi Mirko Nunić (levo), dosedanji šišenski komandir Dejan Čulk (desno) pa je prevzel vodenje Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Ljubljana.

Vsem trem je ob imenovanju čestital direktor Policijske uprave Ljubljana mag. Stanislav Vrečar in jim zaželel veliko uspeha pri delu. Obenem se je tudi zahvalil Igorju Ciperletu za vsa leta uspešnega in predanega dela na Policijski upravi Ljubljana ter mu zaželel veliko uspehov pri vodenju koprske policijske uprave.

Vodja SUP PU LJ Dejan Culk

Dosedanji vodja Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Ljubljana Igor Ciperle (desno) je konec lanskega leta postal direktor Policijske uprave Koper.