Sorodne objave

 

V soboto, 11. aprila 2015, so policisti Policijske postaje Trbovlje v sodelovanju s trboveljskim združenjem šoferjev in avtomehanikov izvedli preventivno prireditev Policijska izkušnja kot nasvet. Na prireditvi so svoje delo predstavili tudi tamkajšnji gasilci in reševalci.

TRBOVLJE 02.zm

Poleg policistov Policijske postaje Trbovlje so na prireditvi sodelovali policisti Postaje prometne policije Ljubljana ter inšpektor Sektorja uniformirane policije na PU Ljubljana, Aleksander Vrabič. Policisti so poskrbeli za varno vožnjo na poligonu in motoristom svetovali, kako poskrbeti za varno motoristično sezono..

TRBOVLJE 03.zm

Obiskovalci (motoristi) so se lahko, ob strokovni pomoči policista inštruktorja iz Postaje prometne policije Ljubljana, preizkusili v spretnostni vožnji motornega kolesa na poligonu. Hkrati so si ogledali opremo gasilcev, reševalcev in policistov ter pravilen način nudenja prve nujne pomoči poškodovanemu motoristu. Ob zaključku prireditve je sledil še prikaz tehničnega reševanja poškodovanih oseb, ukleščenih v vozilu.

TRBOVLJE 04.zm

Spoštovani motoristi, vabljeni tudi na ostale motoristične delavnice!