Sorodne objave

 

Zavod za rekreacijo, šport in prosti čas G-rega je 29. maja 2015 v Arboretumu Volčji Potok organiziral Žabji žur 2015. Prireditev je bila namenjena članom ter otrokom in njihovim staršem, ki so v tem šolskem letu obiskovali aktivnosti zavoda. Na povabilo organizatorja smo se žura udeležili tudi policisti Policijske uprave Ljubljana.

zabji.3

Veliko obiskovalcev sta sprejela policista konjenika Postaje konjeniške policije Ljubljana, saj si je vsak obiskovalec želel pobožati policijska konja. Morda sta prav zaradi čudovite okolice botaničnega parka tudi konja zelo potrpežljivo prenašala vso gnečo okoli sebe.

zabjizur.1

Motor, ki ga je na ogled postavil policist Postaje prometne policije Ljubljana, je bil najbolj zanimiv za moške obiskovalce, male ali velike. Vendar privilegij sedeti na njem so imeli izključno le mali obiskovalci.

zabji.4

Na vsaki prireditvi, ki jo obišče, vso pozornost policistom s splošne policijske postaje odtegne vodnik službenih psov iz Policijske postaje vodnikov službenih psov Ljubljana in njegovi štirinožni sodelavci.

zabji.5

Kljub močnim adutom (motor, konja, psi) kolegov s prej naštetih postaj je uspelo precejšnjo mero zanimanja vzpodbuditi tudi vodjema policijskih okolišev s Policijske postaje Kamnik. Otroci so si predvsem želeli nadeti neprebojni jopič in čelado in potem z vso opremo preteči nekaj metrov. Starši pa so dobili zagotovilo, da bodo otroci po tem teku tako utrujeni, da bodo spali celo noč in še del sobotnega dne.

zabji.2