Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Domžale so v sredo, 22. avgusta 2018, nekaj pred 21. uro v Mengšu opazili osebno vozilo znamke Opel Astra, ki je imelo na vozilu nameščeni dve različni registrski tablici. Policista sta vozilo pričela ustavljati, vendar voznik znakov ni upošteval, temveč je pospešeno nadaljeval z vožnjo.

Med vožnjo na relaciji Mengeš - Trzin - Domžale, nato pa regionalni cesti v smeri Blagovice ter avtoceste A1 v smeri Ljubljana - Rudnik - Dolenjska cesta, nadalje v smeri Lavrice in Škofljice je voznik osebnega vozila vozil predrzno in nevarno, s tako vožnjo pa ogrožal ostale udeležence v cestnem prometu.

Policisti so vozilo izsledili na Škofljici, osebe iz vozila pa so pobegnile peš. Policisti so vozilo zasegli, trenutno pa zbirajo obvestila zaradi podanih sumov kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Zaradi razjasnitev okoliščin kaznivega dejanja prosimo vse morebitne priče dogodka, voznike in druge prometne udeležence, ki so se v sredo, 22. avgusta, med 20.50 in 21.25 nahajali na tej relaciji, da podatke o dogodku sporočijo na Policijsko postajo Domžale (Ljubljanska cesta 96, tel. št. (01) 724 65 80) ali pokličejo na anonimni telefon policije 080 12 00 ali na interventno številko 113.