Sorodne objave

 

Policisti Postaje prometne policije Ljubljana so 11. januarja 2019 ob 16.25 na Poljanski cesti pri hiši št. 28, v Ljubljani, obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami, v kateri je bila udeležena za zdaj še neznana voznica osebnega vozila znamke Ford. Ta na križišču pri zavijanju v levo ni spustila mimo vozila, ki je prihajalo iz nasprotne smeri in je vozilo naravnost. S sprednjim levim vogalom vozila je trčila v zadnjo polovico leve strani osebnega avtomobila, ki je takrat pripeljal naravnost iz smeri Rozmanove ulice.

Neznana voznica Forda je po trčenju odpeljala na Roško cesto, kjer se je ustavila na avtobusnem postajališču ter nato po nekaj minutah odpeljala naprej po Roški cesti v smeri Dolenjske ceste od tu pa neznano kam.

V prometni nesreči sta dve osebi utrpeli lažje telesne poškodbe, nastala pa je materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša 9.500 evra.

Vse, ki bi karkoli vedeli o okoliščinah prometne nesreče oz. o neznani voznici, prosimo, naj podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko (01) 583 88 20, ali pokličejo na interventno številko 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200.