Sorodne objave

 

Policista Policijske postaje Ljubljana Bežigrad sta 27. decembra 2010 s hitrim, profesionalnim in prisebnim ravnanjem rešila življenje ženski iz Ljubljane, ki je poskušala storiti samomor.

Policista sta se hitro odzvala obvestilu Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Ljubljana in ob prihodu na Savski most v Črnučah opazila žensko, ki je nameravala skočiti z mostu. Ženska je policiste večkrat opozorila, da bo skočila z mostu, če si ji približata. Policista sta s taktnim ravnanjem z njo vzpostavila komunikacijo in se ji uspela približati. V trenutku sta jo prijela za roke in jo povlekla vstran od ograje. Ženska je bila z reševalnim vozilom odpeljana in hospitalizirana v Psihiatrični kliniki Ljubljana, saj je bila v hudi duševni stiski. Ugotovljeno je bilo, da je pred tem vzela močne antidepresive, ker je nameravala storiti samomor.

Policist Aljoša Hergula in Aleš Serec sta s hitrim, profesionalnim, taktnim in prisebnim ravnanjem preprečila samomor občanke in ji s tem rešila življenje.

policista-1

Policista Policijske postaje Ljubljana Bežigrad Aljoša Hergula in Aleš Serec