Sorodne objave

 

Na stadionu Ljudski vrt v Mariboru bo jutri, 22. februarja 2020, ob 20.15 odigrana prvenstvena nogometna tekma med nogometnima kluboma Maribor in Olimpija. Vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo Policija zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična sredstva za video snemanje bodo uporabljena na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, kakor tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Obenem vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo organizator tekme na vhodih na stadion izvajal t. i. personalizacijo vstopnic. To pomeni, da se bo treba ob vstopu na stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico pa morate izpisati svoje osebne podatke. Storite to že pred prihodom na stadion, da ne bo po nepotrebnem prihajalo do gneče.

Vse obiskovalce prireditve tudi pozivamo, da se na stadion odpravijo pravočasno, ter da, če se bodo na tekmo pripeljali z osebnimi vozili, ta parkirajo na za to določenih mestih.