Sorodne objave

 

Fundacija Z glavo na zabavo se je v soboto, 14. novembra 2009, s prireditvijo, na kateri so sodelovali tudi policisti, predstavila v Mercatorjevem centru v Mariboru.

Prireditev, na kateri so sodelovali mladi predstavniki Fundacije Z glavo na Zabavo, policisti in Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, je skozi animiranje obiskovalcev promovirala zdrav življenjski slog - brez alkohola, tobaka in prepovedanih drog.

IMG 0195

IMG 0207Na prireditvi so sodelovali tudi policisti in kriminalisti Policijske uprave Maribor. Obiskovalcem so delili zloženke s preventivnimi vsebinami, predvsem otrokom pa odsevne trakove za boljšo vidnost v prometu in pisane balone s podobo policista Leona.

IMG 0209

Zanimanje najmlajših so pritegnili predvsem pisani baloni s podobo policista Leona.

IMG 8662Policisti so mimoidočim svetovali o varnosti v cestnem prometu, jih opozarjali na nevarnosti prehitre in neprevidne vožnje, vožnje pod vplivom alkohola in prepovedanih drog ter posledice neuporabe varnostnega pasu.

Kriminalisti so pokazali vzorce nekaterih prepovedanih drog in obiskovalcem svetovali o vplivu prepovedanih drog in izredno škodljivih posledicah njihove uporabe.

IMG 0199

Številni obiskovalci so svoje spretnosti preizkusili tudi na simulatorju vožnje z motornim kolesom.


Veliko zanimanja, zlasti med mlajšimi, je pritegnil simulator vožnje motornega kolesa, na katerem so se seveda lahko preizkusili tudi sami.


Starši, otroci in vsi mladi po srcu, vabimo vas, da se nam že to soboto,
21. novembra, pridružite tudi v Mercator centru Slovenj Gradec, ali na zaključni prireditvi, ki bo 28. novembra v Mercator centru Ljubljana!