Sorodne objave

 

Mariborski policisti so prijeli osumljenca, iskanega zaradi več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete.

Včeraj smo zaprosili javnost za pomoč pri iskanju mlajšega moškega, osumljenega več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete. Pomoč medijev z objavami je nemudoma obrodila sadove, saj so policisti takoj po prvih objavah fotografije, tako na interventni telefonski številki policije 113 kot na anonimni telefonski številki 080 12 00, prejeli številne klicev ljudi, ki so osumljenca prepoznali. Policisti so osumljenca že včeraj sredi dneva prijeli in pridržali. Osumljen je storitve večih kaznivih dejanj drznih tatvin na območju Maribora.

 

Z dobrim sodelovanjem policije in občanov smo skupaj ponovno dokazali, da nam ni vseeno za našo varnost in da le s tesnim sodelovanjem ter ob izdatni pomoči medijev lahko zagotavljamo varnost ljudi, storilcem kaznivih dejanj pa tudi na tak način sporočimo, da je njihovo početje za družbo nesprejemljivo ter da se bomo tako policisti kot občani borili proti vsem oblikam kriminala.

Policijska uprava Maribor se vsem, ki so si vzeli čas in so prebrali poziv policije, še posebej pa tistim, ki so poklicali policijo in nudili pomoč, ter vsem medijem, ki so prisluhnili naši prošnji ter objavili poziv,  iskreno zahvaljuje. Takšnega partnerskega sodelovanja si želimo tudi v prihodnje.