Sorodne objave

 

Na igrišču pred Osnovno šolo Benedikt je bil 21. maja 2010 tehniški dan z naslovom Skrb za varnost državljanov, kjer smo se predstavili tudi policisti.

Osnovnošolcem, učiteljem in občanom Benedikta so policisti Policijske postaje Lenart in Postaje prometne policije Maribor predstavili poklic policista in pokazali opremo, ki jo uporabljajo pri vsakodnevnem delu. 

DSC 0006

Vodnik službenega psa iz Policijske postaje vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor je obiskovalce navdušil s svojim štirinožnim pomočnikom.

Kot presenečenje so se na prireditvi pojavili tudi policisti Letalske policijske enote, ki so na ogled postavili policijski helikopter.

DSC 0072

Helikopter Letalske policijske enote, ki je pristal na igrišču pred Osnovno šolo Benedikt, je bil tako za otroke kot tudi odrasle pravo presenečenje!


Obiskovalci prireditve in učenci OŠ Benedikt so pokazali veliko zanimanja za opremo, predvsem so bili navdušeni nad službenim psom. Posebno pozornost je požel tudi pristanek policijskega helikopterja.

Na predstavitvi, ki jo je organizirala OŠ Benedikt, so sodelovali še predstavniki Slovenske vojske, civilne zaščite, gasilci in reševalci Zdravstvenega doma Lenart.