Sorodne objave

 

Ob dnevu civilne zaščite, ki ga obeležujemo 1. marca, so ptujska izpostava Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, Civilna zaščita za Podravje in Občina Markovci, 14. marca 2018, v Vaškem domu v Prvencih priredili proslavo. Na proslavi so najzaslužnejšim posameznikom, skupinam in podjetjem podelili priznanja civilne zaščite.

IMG 4182

Za dolgoletno delo v domačem prostovoljnem gasilskem društvu, za predano in nesebično pomoč državljanom Slovenije pri odpravljanju posledic naravnih nesreč, še posebej v času žledoloma in poplav, ter za visoko strokovno opravljeno delo v času množičnega prehoda migrantov preko naše države, ko je koordiniral naloge med štabom civilne zaščite in Policijsko upravo Maribor, je srebrni znak civilne zaščite prejel tudi Miran Horvat iz Policijske uprave Maribor.

IMG 4190

Miran Horvat je samostojni policijski inšpektor, zaposlen v Oddelku za mejne zadeve in tujce v Sektorju uniformirane policije Policijske uprave Maribor, poleg tega je tudi član štaba Civilne zaščite za Podravje.

Čestitamo!