Sorodne objave

 

Na stadionu Ljudski vrt v Mariboru bo v soboto, 27. oktobra 2018, ob 16.45 odigrana prvenstvena nogometna tekma 14. kroga Prve lige Telekom Slovenija med kluboma NK Maribor in NK Olimpija.

Vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bomo policisti zaradi učinkovitega zagotavljanja varnosti ljudi in premoženja ter spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Tehnična sredstva za videosnemanje bomo uporabili na krajih v mestu Maribor, kjer se ponavadi zbirajo navijači, v okolici stadiona, pa tudi na samem stadionu, tako na tleh kot v zraku.

Obenem vse obiskovalce prireditve obveščamo, da bo organizator tekme pri vhodih na stadion izvajal t. i. personalizacijo vstopnic. To pomeni, da se bo treba ob vstopu na stadion izkazati z osebnim dokumentom, na vstopnico pa morate izpisati svoje osebne podatke. Storite to že pred prihodom na stadion, da ne bo po nepotrebnem prihajalo do gneče.

Vse obiskovalce prireditve tudi pozivamo, da se na stadion odpravite pravočasno. Če se boste na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, jih parkirajte na za to določenih mestih.