Ruški policisti so 1. februarja 2019 dobili novega komandirja. To je postal 36-letni Simon Premzl, ki je pred tem opravljal delo pomočnika komandirja Policijske postaje za izravnalne ukrepe Maribor.

Simon Premzl se je v policiji zaposlil leta 2001, in sicer kot policist na Policijski postaji Ptuj. Kariera ga je sprva vodila na delovno mesto kriminalista v Sektorju kriminalistične policije Policijske uprave Maribor, nato pa na delovno mesto policijskega inšpektorja v Službi direktorja iste uprave. Od 15. marca 2016 pa je opravljal naloge pomočnika komandirja na Policijski postaji za izravnalne ukrepe Maribor.

V prisotnosti direktorja Policijske uprave Maribor Danijela Lorbka je novemu komandirju delo predal dosedanji v. d. komandirja Policijske postaje Ruše Milan Polajžar, spec..

Milan Polajžar, spec., bo delo nadaljeval na delovnem mestu pomočnika komandirja Policijske postaje Ruše, kar je počel tudi do imenovanja za v. d. komandirja 7. januarja 2019, ko je dotedanji komandir Policijske postaje Ruše Aleš Hanžekovič postal komandir Policijske postaje Ptuj.

IMG 2796

 Z leve: Milan Polajžar, spec., Danijel Lorbek in Simon Premzl

 

IMG 2798

Milan Polajžar, spec., in Simon Premzl