Sorodne objave

 

Jutri, 19. avgusta 2021, bo ob 20. uri v Murski Soboti odigrana kvalifikacijska nogometna tekma za ligo Evropa med ekipama NŠ Mure in SK Sturm Graz. Policija bo z namenom zagotavljanja varnosti domačih in tujih navijačev, udeležencev prireditve, ostalih občanov in njihovega premoženja izvajala poostrene aktivnosti. Zaradi tega bo v tem času v Murski Soboti in tudi ožji in širši okolici mesta povečana prisotnost policistov ter inšpekcijskih služb.

V času pred prireditvijo in med samo prireditvijo bo Policija uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje in video ter avdio snemanje, tako na stadionu kot tudi v centru mesta, in sicer zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj. Opozarjamo, da so udeleženci dolžni spoštovati tudi še vedno veljavne ukrepe za obvladovanje epidemije covida-19 in da se bodo pri obiskovalcih tekme in gostinskih lokalov dosledno ugotavljali PCT pogoji.

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih Policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.