Sorodne objave

 

To nedeljo, 28. novembra 2021, bo ob 20.15 v Murski Soboti odigran 18. krog 1. lige Telemach, med ekipama NŠ Mura in NK Maribor. Ker se na javni prireditvi pričakuje tudi večje število navijačev iz Pomurja in Maribora, bo Policija izvajala poostrene aktivnosti s ciljem zagotovitve varnosti udeležencev na prireditvi, ostalih občanov in njihovega premoženja. Zato bo v tem času v Murski Soboti in ožji ter širši okolici mesta povečana prisotnost policistov.

Zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj, pred in med samo prireditvijo, bo Policija uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje, video ter avdio snemanje, tako na stadionu kot tudi v samem mestu.

Opozarjamo, da so udeleženci dolžni spoštovati tudi še vedno veljavne ukrepe za obvladovanje epidemije covida-19. Pri obiskovalcih tekme in gostinskih lokalov se bodo dosledno ugotavljali pogoji PCT. Obiskovalci morajo na javni prireditvi obvezno nositi zaščitno masko.

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih Policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.

Policija bo na dan tekme sodelovala z različnimi inšpekcijskimi službami, ki bodo opravljale kontrole gostinskih lokalov in javne prireditve, predvsem s poudarkom spoštovanja pogojev PCT.

Povezane vsebine

Nasveti za varen obisk prireditev