Sorodne objave

 

Jutri, 10. marca 2022, bo ob 17.30 v Murski Soboti odigran 26. krog 1. lige Telemach, med ekipama NŠ Mura in NK Olimpijo. Ker se na javni prireditvi pričakuje tudi večje število navijačev iz Pomurja in Ljubljane, bo policija izvajala poostrene aktivnosti, da bi zagotovila varnost udeležencev na prireditvi, ostalih občanov in njihovega premoženja. Zaradi tega bo v tem času v Murski Soboti in tudi ožji ter širši okolici povečana prisotnost policistov.

Zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj pred in med samo prireditvijo bo policija uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje, video- ter avdiosnemanje, tako na stadionu kot tudi v samem mestu.

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red v mestnem središču in na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.

Povezane vsebine

Nasveti za varen obisk prireditev