Sorodne objave

 

V Murski Soboti bo jutri, 28. julija 2022, med domačim klubom Mura in irskim klubom St. Patricks Athletic odigrana nogometna tekma 2. kroga kvalifikacij za evropsko konferenčno ligo. Da bi zagotovili varnost vseh udeležencev na športni prireditvi, pa tudi ostalih občanov in njihovega premoženja, bomo policisti poostreno nadzirali dogajanje, zoper morebitne kršitelje pa skladno s svojimi pooblastili tudi ukrepali.

V ožji in širši okolici Murske Sobote bo v tem času zato povečana prisotnost policistov. Vse obiskovalce prireditve tudi obveščamo, da bo policija zaradi spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov ter morebitnih kršitev javnega reda in miru oziroma drugih odklonskih dejanj, tako na stadionu kot v samem mestu pred in med tekmo uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje.

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.

Povezane vsebine

Nasveti za varen obisk športnih in drugih prireditev