Sorodne objave

 

V Murski Soboti bo v soboto, 17. septembra 2022, ob 20.15 odigrana nogometna tekma med kluboma Mura in Olimpija. Da bi zagotovili varnost vseh udeležencev na športni prireditvi, pa tudi ostalih občanov in njihovega premoženja, bomo policisti poostreno nadzirali dogajanje, zoper morebitne kršitelje pa skladno s svojimi pooblastili tudi ukrepali.

V ožji in širši okolici Murske Sobote bo v tem času zato povečana prisotnost policistov. Vse obiskovalce prireditve tudi obveščamo, da bo policija zaradi spremljanja in dokumentiranja policijskih postopkov ter morebitnih kršitev javnega reda in miru oziroma drugih odklonskih dejanj pred in med tekmo uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje, tako na stadionu kot v samem mestu.

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.

Povezane vsebine

Nasveti za varen obisk športnih in drugih prireditev