Sorodne objave

 

V nedeljo, 6. avgusta 2023, se ob 17.30 v Murski Soboti začne nogometna tekma 3. kroga 1. lige Telemach med ekipama NŠ Mura in NK Maribor. Ker se na javni prireditvi pričakuje tudi večje število navijačev, bo policija izvajala poostrene aktivnosti s ciljem zagotovitve varnosti udeležencev na prireditvi, preostalih občanov in njihovega premoženja. Zaradi tega bo v tem času v Murski Soboti in tudi ožji ter širši okolici povečana prisotnost policistov.

Zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj pred in med samo prireditvijo bo policija uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje, video- in avdiosnemanje tako na stadionu kot tudi v samem mestu.

Vsi obiskovalci prireditve in preostali občani se morajo ravnati po navodilih policije in preostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.

IMG 5519 varovanje tekem

Povezane vsebine

Nasveti za varen obisk športnih in drugih prireditev