Sorodne objave

 

Na Policijski postaji Lendava je 20. julija 2012 potekala primopredaja, na kateri je župan občine Lendava mag. Anton Balažek skupaj z ožjimi sodelavci policistom slovesno izročil dve novi kolesi.

1

Kolesi je v imenu Policijske uprave Murska Sobota prevzel vodja Sektorja uniformirane policije Slavko Škerlak, skupaj z vodstvom lendavske policijske postaje in policistoma kolesarjema. Delo z novima kolesoma bodo v prihodnje opravljali štirje lendavski policisti. Nova pridobitev je vsekakor dobrodošla. Kolesi bosta policistom v pomoč pri opravljanju njihovih nalog, saj bosta pripomogli k njihovi večji mobilnosti v Lendavi in bližnji okolici, kakor tudi k večji vidnosti v javnosti, kar bo zagotovo dobro vplivalo tudi na preventivno delo.

2

Policista Policijske postaje Lendava, Matjaž Pleh in Ernest Magdič, ki bosta uporabljala novi kolesi


"Poleg tega bodo policisti kolesi uporabljali tudi pri skupnem delu z občinsko redarsko službo občine Lendava, ki je prav tako opremljena s podobnimi kolesi," so v izjavi ob prevzemu koles poudarili župan občine Lendava mag. Anton Balažek, vodja sektorja Uniformirane policije PU Murska Sobota Slavko Škerlak in komandir Policijske postaje Lendava Branimir Šijanec.

5

Kolesi je policistom predal župan Anton Balažek.


Po zaključku primopredaje so policisti in občinski redarji kolesi preizkusili tudi v praksi in tako označili začetek policijskega dela z novimi prevoznimi sredstvi.


Foto: Leon Novak (Lendava.info)