Sorodne objave

 

V počastitev 1. marca, dneva Civilne zaščite, je Štab Civilne zaščite za Pomurje skupaj z Upravo RS za zaščito in reševanje, izpostava Murska Sobota, ter v sodelovanju z občino Gornja Radgona pripravil osrednjo regijsko slovesnost, na kateri so podelili priznanja in nagrade Civilne zaščite za leto 2015. Slovesnost je potekala v petek, 4. marca 2016, na Osnovni šoli Gornja Radgona.

Ob tej priložnosti so bila podeljena priznanja in nagrade najbolj zaslužnim pripadnikom Civilne zaščite, posameznikom, občinam, gospodarskim družbam, zavodom in organizacijam, in sicer za zasluge in prispevek pri izvajanju zaščite, reševanja in pomoči ter odpravljanju posledic naravnih in drugih nesreč.

Milansandor.zmMisja1.zm

Letos so bila med drugim podeljena tudi priznanja bronasti znak Civilne zaščite najzaslužnejšim za požrtvovalno in uspešno delo ob sprejemu, začasni nastanitvi in oskrbi migrantov ter nudenju humanitarne pomoči in zdravstvene oskrbe pri reševanju migracijske problematike v Sloveniji.

Civilna.zmCivilnaPomurje16.zm

Policijska uprava Murska Sobota, Andrej Bračko iz Službe za operativno podporo, Marjan Misja in Milan Šandor iz Sektorja uniformirane policije na murskosoboški upravi so letošnji prejemniki bronastega znaka Civilne zaščite. Direktor policijske uprave Murska Sobota Damir Ivančić, mag., je 7. marca 2016 pripravil sprejem za dobitnike priznanj, zaposlenih na policijski upravi.

DSC 3455.zmIMG 0068.zm