Sorodne objave

 

Policijska uprava Murska Sobota in Župnijski urad Cankova sta v nedeljo, 15. marca, v okviru Jožefovih dnevov na Cankovi že tretjič zapored organizirala nogometni turnir.

090316 Nogomet01 mNa letošnjem turnirju sta poleg ekipe policistov iz murskosoboške policijske uprave in ekipe duhovnikov PAX Slovenije nastopili tudi reprezentanca duhovnikov iz Avstrije in reprezentanca županov Slovenije.

Turnir na igrišču z umetno travo pri Osnovni šoli Cankova si je ogledalo 300 gledalcev, med njimi tudi škof murskosoboške škofije Marjan Turnšek, policijski vikar Janez Novak, cankovski župan Drago Vogrinčič in direktor PU Murska Sobota Drago Ribaš.

090316-Nogomet02-mZmagala je ekipa županov Slovenije, ki je v finalu premagala reprezentanco duhovnikov PAX Slovenije. Tretje mesto je pripadlo ekipi policistov, ki je premagala ekipo avstrijskih duhovnikov.

Sproščeno ozračje se je nadaljevalo tudi po podelitvi pokalov in nagrad, ko so tekmovalce v vaški gostilni pogostili z lokalnimi kulinaričnimi specialitetami.

 

Tekst in foto: Jožef Prša