Sorodne objave

 

Poletni meseci in toplejše vreme privabijo na ceste voznike motornih koles in koles z motorjem. To vpliva tudi na večjo varnost vseh udeležencev v cestnem prometu. Po dolgi zimi prežijo na motoriste številne pasti. Da bi poskušali vsaj delno prispevati k njihovi večji varnosti smo se policisti Policijske uprave Murska Sobota udeležili 10. srečanja motoristov Motokluba Gronska strejla v Gornjih Petrovcih.

DSC01933

Policisti Policijske postaje Gornji Petrovci so motoristom svetovali, kako poskrbeti za lastno varnost in varnost drugih udeležencev v cestnem prometu, razdelili pa so jim tudi zloženko Ne spreglej! s številnimi preventivnimi nasveti.

DSC01887

DSC01765

Policisti motoristi iz Postaje prometne policije Murska Sobota so prikazali tehnike spretnostne vožnje za voznike in ljubitelje motornih koles. Tako so udeleženci srečanja lahko spoznali lastnosti in značilnosti motornih koles ter nevarnosti, s katerimi se kot vozniki srečujejo pri vožnji. 

DSC 6061

DSC 5964

Policisti Sektorja uniformirane policije v Policijski upravi Murska Sobota pa so predstavili različne preventivne in opozorilne vsebine, namenjene vsem udeležencem cestnega prometa, s katerimi lahko sami poskrbijo za večjo varnost v cestnem prometu.


Za večjo varnost motoristov