Sorodne objave

 

Letos je med 26. in 31. avgustom na sejmišču v Gornji Radgoni potekal že 55. sejem Agra, na katerem se je predstavila tudi Policijska uprava Murska Sobota. Po dveh letih, ko smo bili na sejmu prisotni le po en dan, smo ponovno dobili svoj razstavni prostor, ki smo si ga tokrat delili s Policijskim veteranskim društvom Sever. Obiskovalcem smo na našem prireditvenem prostoru v hali C2 pripravili raznovrstne vsebine.

20170830 101457

Razstavni prostor policije je 30. avgusta obiskal tudi direktor Policijske uprave Murska Sobota Damir Ivančić s člani ožjega kolegija.


Obiskovalci so si lahko ogledali službeno patruljno motorno kolo BMW R 1200 RT, opremo za nadzor prometa, testirali so lahko uporabo »alko« očal, ki simulirajo stanje alkoholiziranosti. Na stojnici smo delili tudi aktualna preventivna gradiva s področja prometne varnosti ter splošne varnosti ljudi in premoženja, neprestano pa so se tudi predvajale promocijske in preventivne video vsebine. V šestih dneh sejma je naš razstavni prostor obiskalo ogromno število obiskovalcev, predvsem v nedeljo je bila gneča nepopisna.

P1040429

Največ zanimanja na sejmu je bilo za  preizkus »alko« očal, testiranci pa so občasno poskrbeli za prav komične situacije. Popoldan je predvsem med moško populacijo vladalo veliko zanimanje za testiranje z alkotestom, neslavni rekorder pa je postal mladenič, ki je dosegel rezultat  0.99 mg/l. Na srečo se je na sejem pripeljal z avtobusom. Ves čas sejma pa je bilo seveda aktualno fotografiranje mladih nadebudnežev na novem patruljnem motornem kolesu BMW.

P1040398