Sorodne objave

 

Murskosoboški policisti smo na novinarski konferenci 27. avgusta 2010 predstavili svoje aktivnosti ob začetku novega šolskega leta.

P1000121

Na novinarski konferenci smo iz murskosoboške policijske uprave sodelovali vodja Sektorja uniformirane policije Slavko Škerlak, inšpektor za promet Srečko Šteiner in tiskovni predstavnik Jožef Prša, konference pa se je udeležil tudi predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Bojan Žlender.


Preventivni nasveti in aktivnosti policistov ob začetku šolskega leta


Predstavili smo aktivnosti policistov za izboljšanje prometne varnosti otrok, ki se bodo izvajale ob začetku šolskega leta, pa tudi čez celo leto. Hkrati smo opozorili, da moramo za njihovo varnost skrbeti predvsem drugi udeleženci v cestnem prometu, saj se otroci s počitnic vračajo razigrani in med potjo v šolo in iz nje velikokrat pozabijo na previdnost.

Pri aktivnostih za izboljšanje varnosti otrok v cestnem prometu bomo murskosoboški policisti sodelovali z drugimi organi in organizacijami. Policisti bomo v teh dneh pogosteje prisotni ob šolah in šolskih poteh, kjer bomo umirjali promet.

Ob koncu novinarske konference smo predstavili tudi novo vozilo za reševanje prometnih nesreč, ki ga je Postaja prometne policije Murska Sobota pred kratkim prejela v uporabo.

DSC 0017

 Novo vozilo murskosoboških prometnikov za reševanje prometnih nesreč


Prometna varnost