Sorodne objave

 

Letos je med 25. in 30. avgustom 2018 na sejmišču v Gornji Radgoni potekal že 56. sejem Agra, na katerem se je predstavila Policijska uprava Murska Sobota. Tudi tokrat smo si razstavni prostor delili s Policijskim veteranskim društvom Sever.

Agra

Agra 2 Agra 3

Agra 7

Obiskovalcem sejma smo na našem prireditvenem prostoru pripravili raznovrstne vsebine; tako so si lahko ogledali službeno patruljno motorno kolo BMW R 1200 RT in opremo za nadzor prometa, testirali so lahko uporabo tki. alko očal, ki simulirajo alkoholiziranost. Na stojnici smo delili še preventivna gradiva s področja prometne varnosti ter splošne varnosti ljudi in premoženja, ves čas pa so se predvajale tudi promocijske in preventivne video vsebine. Večkrat dnevno je "opazovalno službo" na sejmišču opravljala naša maskota policist Leon

Agra 1 Agra 6

V šestih dneh sejma je naš razstavni prostor obiskalo ogromno obiskovalcev, predvsem v nedeljo je bil kljub slabemu vremenu obisk še posebej zelo dober. Predvsem mlajšim obiskovalcem je bil najbolj zanimiv simulator vožnje motornega kolesa Honda, zaradi česar so bili pripravljeni čakati tudi v vrsti. Veliko zanimanja je bilo za preizkus alko očal, testiranci pa so občasno poskrbeli za komične situacije, ko so se preskusili v elektronskem pikadu ali pa so skušali prehoditi slalom med stožci. Popoldan je predvsem med moško populacijo vladalo veliko zanimanje za testiranje z alkotestom. Letos pri tem nismo beležili kakih posebnih "rekordov", kar nas seveda veseli. Ves čas pa je bilo seveda aktualno fotografiranje mladih nadebudnežev na patruljnem motornem kolesu BMW in s maskoto policistom Leonom.

Agra 4