Sorodne objave

 

Včeraj, 15. decembra 2020, so ob 18.25 policiste Operativno-komunikacijskega centra PU Nova Gorica obvestili o prometni nesreči na območju naselja Volčja Draga v Občini Renče-Vogrsko. V nesreči sta bila udeležena mladoletna peška in neznani voznik neznanega avtomobila (najverjetneje sive barve). Peška je bila poškodovana, voznik pa je s kraja odpeljal.

IMGP5999

Kraj prometne nesreče v Volčji Dragi

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil so policisti Postaje prometne policije Nova Gorica ugotovili, da je neznani voznik osebnega avtomobila vozil iz Dombrave proti Volčji Dragi in v desnem preglednem ovinku zapeljal v levo na nasprotno smerno vozišče ter nato na pločnik, kjer je z avtomobilom zadel peško, ki je hodila po pločniku proti Dombravi. Voznik je po nesreči z nezmanjšano hitrostjo odpeljal proti Volčji Dragi.

Po trčenju je peška utrpela predvidoma lahke telesne poškodbe (udarnine) in je kasneje poiskala zdravniško pomoč v splošni bolnišnici v Šempetru pri Gorici.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti Postaje prometne policije Nova Gorica pozivajo neznanega voznika in vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nesreče, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pokličejo na številko postaje (05) 393 41 00 oz. pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.