Sorodne objave

 

Vodja Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica Marino Pangos je podal krajšo izjavo glede včerajšnje najdbe neidentificirane mrtve ženske v bližini naselja Črniče v občini Ajdovščina.

pangos foto3

Zvočni posnetek izjave Marina Pangosa, vodje Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica 

Na podlagi obvestila o zapuščenem osebnem avtomobilu na kolovozni poti v neposredni bližini hitre ceste H4, v bližini naselja Črniče v občini Ajdovščina, so novogoriški policisti včeraj, 13. januarja 2022, ob 10.23 našli žensko truplo. Na podlagi tega so bili opravljeni prvi nujni preiskovalni ukrepi, zbrana obvestila ter s strani dežurne preiskovalne sodnice okrožnega sodišča in ob prisotnosti okrožne državne tožilke iz Nove Gorice opravljen ogled kraja najdbe trupla ter osebnega avtomobila. Pri tem so bili zavarovani vsi dokazi za nadaljnje preverjanje oz. morebitno preiskovanje okoliščin.

Identiteta ženske v tem trenutku še ni uradno potrjena. Natančen vzrok smrti bo verjetno ugotovljen v okviru sodne obdukcije na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani in morebitnih dodatnih, s tem povezanih medicinskih preiskav.