Sorodne objave

 

V Tolminu je včeraj, 18. februarja 2010, potekal posvet na temo zaščite in reševanja na območju občin Bovec, Kobarid in Tolmin v Zgornjem Posočju. Posveta, ki so ga organizirali predstavniki tolminske občinske Civilne zaščite, sta se udeležila tudi predstavnika novogoriške policijske uprave.

posvet foto

Na posvetu so sodelovali vodja Operativno komunikacijskega centra Ivan Ambrožič, vodja Oddelka za splošne policijske naloge v Sektorju uniformirane policije Aleksander Vončina ter pomočniki komandirjev policijskih postaj v Bovcu in Tolminu Dušan Svetičič, Marijan Kuščer in Boris Zorko.

Na delovnem posvetu so se pogovarjali o problematiki organizacije reševanj na območju vseh treh občin v Zgornjem Posočju. Posvet je minil v konstruktivnem dialogu, udeleženci pa so se dogovorili, da bodo s takšno obliko dela nadaljevali tudi v prihodnje.

Poleg predstavnikov policije so se včerajšnjega delovnega posveta udeležili tudi predstavniki vseh treh omenjenih občin v Zgornjem Posočju, Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Tolmin, Civilne zaščite iz Bovca, Kobarida in Tolmina ter predstavniki Uprave RS za zaščito in reševanje – Izpostava Nova Gorica.