Sorodne objave

 

Policija na območju Policijske uprave Nova Gorica preiskuje okoliščine oboroženega ropa ene od prodajaln na Erjavčevi ulici v Novi Gorici, ki ga je izvršil za zdaj še neznani storilec v soboto, 16. januarja 2016, v zgodnjih večernih urah.

Po kaznivem dejanju je storilec z ukradeno manjšo vsoto gotovine pobegnil s kraja. Nobena od uslužbenk trgovine ni bila telesno poškodovana. Novogoriški policisti in kriminalisti so takoj po prejetem obvestilu o ropu začeli izvajati vse aktivnosti za izsleditev storilca, tako na kraju kaznivega dejanja kot v širši okolici. Policija storilca oboroženega ropa še vedno intenzivno išče, objavljamo pa tudi fotorobot.

Neznani storilec je bil po sedanjih ugotovitvah visok približno 180 cm in srednje postave, na glavi je imel temnejšo kapo, oblečen pa je bil v temnejša oblačila.

fotorobot rop ng

Morebitne očividce oz. vse, ki bi o oboroženem ropu prodajalne ali storilcu imeli kakršne koli koristne informacije, prosimo, naj jih sporočijo Policiji na interventno telefonsko številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oz. pokličejo najbližjo policijsko postajo.

 

Preventivni nasveti policije: Kako ravnati ob ropu