Sorodne objave

 

V prostorih Doma Andreja Manfrede v Kobaridu je 6. marca 2018 potekala regijska podelitev priznanj Civilne zaščite za Severnoprimorsko regijo.

Na slovesnosti ob dnevu civilne zaščite, 1. marcu, ki je namenjen ozaveščanju javnosti o vlogi in pomenu civilne zaščite, je bilo podeljenih šestnajst priznanj in dve plaketi najzaslužnejšim posameznikom in organizacijam, ki delujejo ali se vključujejo v sistem zaščite in reševanja.

slovesnost

Med letošnjimi prejemniki priznanja civilne zaščite je bil tudi Andrej Ferlinc, komandir Postaje prometne policije Nova Gorica, ki je prejel bronasti znak civilne zaščite. Ta se podeljuje za požrtvovalno in uspešno opravljanje nalog zaščite, reševanja in pomoči.

komandirAndrejFerlinc

Priznanja in plaketi sta dobitnikom podelila regijski poveljnik Civilne zaščite za Severno Primorsko in vodja izpostave Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje Nova Gorica mag. Samuel Kosmač in Janko Petrovič, sekretar ter vodja Izobraževalnega centra za zaščito in reševanje Republike Slovenije.

Udeležence slovesnosti je ob tej priložnosti pozdravil tudi župan Občine Kobarid Robert Kavčič. Za kulturni program na slovesnosti pa so poskrbeli mladi glasbeniki Glasbene šole Tolmin - enote Kobarid in Mladinski pevski zbor Osnovne šole Kobarid.

dobitniki priznanj