Sorodne objave

 

V dvorani Kulturnega doma v Bovcu so 6. aprila 2018 priredili dobrodelni koncert Policijskega orkestra, na katerem so zbirali prostovoljne prispevke za pomoč družini policista, ki se je zaradi izjemnih okoliščin znašla v hudi finančni in socialni stiski. Policisti so v zadnjih letih družini večkrat pomagali tako finančno kot tudi z drugimi oblikami pomoči.

Dobrodelni koncert so organizirali predstavniki Sindikata policistov Slovenije (SPS), v sodelovanju z Rotary klubom Medana - Goriška, Policijskim orkestrom ter s pomočjo Občine Bovec in Združenja Sazas.

Foto2pung

Foto6pung

Nastop članov Policijskega orkestra je z vrhunsko predstavo navdušil obiskovalce, ki so mu namenili stoječe ovacije. Poleg orkestra slovenske policije, pod vodstvom Tomaža Kmetiča, je na humanitarnem koncertu nastopal in publiko očaral tudi otroški pevski zbor iz vrtca Bovec, pod vodstvom Erne Wojčicki. Rosno mladi Bovčani so z izjemnim nastopom navdušili avditorij in dogodku dodali poseben čar.

Otroškipevskzbor 2

Organizatorji koncerta so bili z odzivom zadovoljni, saj so s pomočjo več kot 50 donatorjev in prostovoljnimi prispevki policistov, občanov iz Bovca in okolice ter številnih drugih posameznikov zbrali več kot 7 tisoč evrov za družino v stiski.

Organizatorji so se zahvalili vsem sodelujočim in vsem, ki so kakorkoli prispevali k uspešni izvedbi humanitarnega dogodka. Z obiskom koncerta so tako pokazali, da cenijo poslanstvo Policije in policistov v družbi ter da znajo pomagati v težkih življenjskih situacijah.

predsednikSPSKristjanMlekuš

"Policisti smo tisti, ki običajno pri opravljanju svojih nalog pomagamo ljudem v stiski, zato nas veseli, da ljudje to cenijo in tudi oni pomagajo nam, takrat ko policisti to potrebujemo! Zato iskrena hvala vsakomur, ki je kakorkoli prispeval v dobrodelni namen," je po zaključku humanitarnega koncerta poudaril predsednik SPS mag. Kristjan Mlekuš