Sorodne objave

 

Danes, 29. maja se je ob 9.53 na glavni cesti Želin - Most na Soči, približno 750 metrov za naseljem Dolenja Trebuša (Občina Tolmin), zgodila prometna nesreča I. kategorije s pobegom, ki jo je povzročil zaenkrat še neznani voznik kombija znamke Peugeot Furgon, bele barve, neznanih registrskih številk.

Po sedanjih ugotovitvah policistov Policijske postaje Tolmin se je neznani povzročitelj omenjenega vozila pripeljal iz Dolenje Trebuše proti naselju Straža v levi nepregledni ovinek tako, da je vozil približno 0,30 metra po nasprotnem smernem vozišču. V tistem trenutku pa je v nasprotni smeri pripeljal 29-letni voznik kombija (znamke Renault Master Furgon), ki se je umikal skrajno desno k robu vozišča. Kljub temu je med omenjenimi vozili prišlo do oplaženja z zunanjimi levimi ogledali. Neznani povzročitelj belega kombija (znamke Peugeot) je po prometni nesreči z vožnjo nadaljeval v smeri naselja Straža, ne da bi drugemu udeležencu nudil ustrezne podatke. Tolminski policisti nadaljujejo z aktivnostmi za izsleditev pobeglega voznika kombija.

Tolminski policisti z namenom razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče pozivajo neznanega voznika kombija oz. vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije, da pokličejo oz. se zglasijo na Policijski postaji Tolmin (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin, (05) 381 49 00, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) oz. najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.