V nedeljo, 10. marca 2019, se je ob 8.50 v krožnem križišču na Ulici Gradnikove brigade v Novi Gorici zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 47-letni kolesar in neznani voznik osebnega avtomobila. Po do sedaj zbranih podatkih je neznani voznik avtomobila v krožnem križišču izsilil prednost 47-letnemu kolesarju. Pripeljal je za njim in ga oplazil z desnim delom avtomobila. Kolesar je izgubil ravnotežje in padel po vozišču ter se poškodoval.

Po nesreči je neznani voznik avtomobila nadaljeval z vožnjo v smeri Ulice dr. Karla Lavriča. Po prometni nesreči so poleg policistov na kraju posredovali tudi novogoriški poklicni gasilci in reševalci Zdravstvenega doma Nova Gorica, ki so poškodovanca na kraju oskrbeli in ga nato odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti Policijske postaje Nova Gorica pozivajo pobeglega voznika in vse, ki bi lahko policiji glede prometne nesreče nudili koristne informacije, da se zglasijo oz. jih pokličejo na Policijsko postajo Nova Gorica, Sedejeva ulica 11, telefon (05) 303 44 00, e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.